Taip Bahan Carian

iklan adnow

loading...

Tudung Kanak-Kanak

Tudung kanak-kanak
............................................................

Sabtu, 16 Februari 2013

Doa dan Amalan Pelaris PerniagaanDi Rumah atau di mana-mana di tempat yang sesuai bacalah sebanyak yang mungkin..


Dibaca Didalam kedai...Ayat ini dibaca ketika hendah membuka pintu kedai pada waktu pagi...Ayat Seribu Dinar:

Ayat ini jika di amalkan selalu akan mendapat kesenangan menjauhkan daripada segala balak dan ancaman, menghalau hantu syaitan dan jembalang, bolehlah dibaca pada tempat yang di takuti.
Kepada orang sakit dibacakan kedalam air kemudian diberi ia minum. Insya-Allah mujarabDoa murahkan rezeki dan mendapat ilmu yang bermanafaat

Pada ibu bapa yang mempunyai anak-anak yang masih belajar. Di galakan supaya membaca ayat-ayat atau doa ini sebelum memulakan belajar, sekurang-kurangnya sekali atau 3 kali. Dan pada mereka-mereka yang kesempitan, sama ada berniaga atau di dalam pekerjaan, bacalah ayat-ayat atau doa ini sebanyak-banyak yang mungkin. Lebih-lebih lagi semasa duduk di dalam kedai atau toko. Doa ini juga berupaya untuk menyembuhkan penyakit. Semoga usaha anda Berjaya, Insya-Allah.


Dengan Nama Allah Yang maha Pemurah Lagi Maha Pengasih.
Wahai tuhan aku mohon akan dikau ilmu yang munafaat dan hati yang khusu’ dan yakin yang benar dan agama (islam) yang kuat dan rezeki yang luas (banyak) dan amal yang solleh dan ubat daripada tiap-tiap penyakit dan mati di dalam iman.


Doa murahkan rezeki dan mendapat ilmu yang bermanafaat 2

Doa ini juga untuk anak-anak atau sesiapa sahaja, yang memerlukan mendapat Ilmu yang menafaat, supaya membacanya sebelum memulakan membaca atau mengulang kaji pelajaran. Doa ini juga boleh di gunakan untuk mendapat rezeki yang halal. Insya-Allah akan mendapat keredaan Allah.


Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih.
Wahai tuhan tambahlah aku akan ilmu yang munafaat. Wahai tuhan tambahlah akan aku rezeki yang halal lagi baik.


Amalan Pembuka Rezeki

Dibaca 100kali sehari... InsyaAllah, rezeki anda murah, dan segala kesusahan dan kemiskinan  akan hilang.

Tiada Tuhan selain Allah Tuhan yang Haq serta Nyata Muhammad adalah Utusan Allah yang menjadi janji serta dapat di percaya.Doa Sebelum Memulakan PerniagaanBuku ini menghimpunkan amalan murah rezeki, doa-doa menjemput rezeki, doa-doa menghindari kemiskinan dan amaln selawat mohon segala hajat.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FeedBurner FeedCount

Pengikut

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Subscribe Now: poweredby

Powered by FeedBurner