Taip Bahan Carian

Monday, August 22, 2011

Download Koleksi Lagu Raya

pejam celik pejam celik dah nak raya,,, :)
pas ni kena tunggu lagi setahun la,,, aduhai rindunya bulan Ramadhan dan hari raya ni,,, entah la, baik dari zaman kanak-kanak sampai lah besar, bulan puasa lah yg paling best,,, susah nak cite, suasana dia,, waktu malam lain dari yg lain, siang pula,,,hari2 ade pasar ramadhan... letih, jangan cakap la... tapi best... :)
pastu raya pula... jumpa adik beradik... emmm

bulan puasa ni,, pergi mana2 pasar raya mesti dengar lagu raya... sebut lagu raya pula, lagu raya ni mcm beri semangat pada saya,, entah la, tak caya try pasang lagu raya, memang asyik... :)

Sebenarnya tak de ape pun, entry kali ni... just share lagu raya jerr... saya pun malas la nak upload lagu2 raya. banyak sangat... tapi kalau kawan2 nak download, tak yah susah2 cari... ade ni ha. tapi kena layari website wowberita

cuma bagi yang tak biasa dengan internet ni,,, maybe susah dan tak tahu la caranya... ok saya cite macam mana nak download.

Sebelum tu ni lagu-lagu yang terdapat dalam web wowberita.

    A Romzi – Selamat Hari Raya
    Ahmad Jais – Bergema suara takbir
    Ahmad Jais – Selamat Hari Raya
    Aishah – Pulanglah
    Aman Shah – Kepulangan Anakmu
    Amy Mastura – Bersama Di Hari Raya
    Amy Search – Sentuhan Di Hari Raya
    Anuar Zain & Ellina – Suasana Hari Raya
    Asha Malik – Pulang Di Hari Raya
    Awie – Selamat Hari Raya
    Black Dog Bone – Cahaya Di Aidilfitri
    Cenderawasih – Bersama Di Hari Raya
    D.J Dave – Menjelang Hari Raya
    Erra Fazira – Mulia
    Exists – Ku Pohon Restu Ayah Bonda
    Fazidah Joned – Selamat Hari Raya
    Feminin – Kurniaan Di Hari Raya
    Gigi – Selamat Hari Lebaran
    Jamal Abdillah – Salam Aidilfitri
    Junainah – Suasana Riang Di Hari Raya
    Kelana Purba – Anugerah Hari Raya
    KGB – Hari Raya
    Krisya – Satu Hari Di Hari Raya
    Lefthanded – Keinsafan Di Hari Raya
    Liza Hanim – Ku Pohon Doa Di Hari Raya
    M. Nasir – Satu Hari Di Hari Raya
    Mamat – Ku Pohon Restu Ayah Bonda
    Maz – Suasana Di Hari Raya
    Nada Murni – Aidilfitri Penutup Puasa
    New Boyz – Balik Kampung Di Hari Raya
    Noorkumalasari – Pulang Di Hari Raya
    Noraniza Idris – Rendang Buat Suami
    Nurul – Rindu Syahdu di Hari Raya
    P Ramlee – Suara Takbir
    P. Ramlee – Dendang Perantau
    Rafeah Buang – Bila Takbir Bergema
    Rafeah Buang – Selamat Hari Raya
    Rahimah Rahim – Selamat Berhari Raya
    Raihan – Satu Pagi Di Hari Raya
    Raihan feat Man Bai – Harapan Ramadhan
    Raihan, Nowseeheart, Rem & Ajai – Lebaran Ini
    Ramlah Ram – Selamat Hari Raya
    S. Jibeng – Musafir Di Aidilfitri
    Saloma – Selamat Hari Raya
    Sanisah Huri – Aidilfitri
    Sanisah Huri – Selamat Hari Raya
    Senario – Puasa Dan Raya
    Sharifah Aini – Hai Selamat Hari Raya
    Sharifah Aini – Suasana Hari Raya
    Siti Nurhaliza & Noraniza Idris – Nikmat Hari Raya
    Siti Nurhaliza – Air Mata Syawal
    Siti Nurhaliza – Bila Raya Menjelma
    Siti Nurhaliza – Mekar Hari Raya
    Siti Nurhaliza – Nazam Lebaran
    Siti Nurhaliza – Sesuci Lebaran
    Siti Nurhaliza – Suara Takbir
    Siti Nurhaliza, Noraniza Idris – Aidilfitri di Alaf Baru
    Siti Nurhaliza, Noraniza Idris – Lagu Nikmat Hari Raya
    Slam – Suasana Hari Raya
    Sudirman – Balik Kampung
    Sudirman – Dari Jauh Ku Pohon Maaf
    Sudirman – Selamat Hari Raya
    Sweet Charity – Seri Hari Raya
    Takbir Hari Raya Longer version
    Takbir Hari Raya
    Uji Rashid & Hail Amir – Seloka Hari Raya
    Utama – Riang Ria Di Hari Raya
    Ziana Zain & Awie – Halaman Asmara

Banyak kan?

Cara2 download lagu raya

1. klik link  ni

2. pastu,, klik mana-mana senarai lagu yang nak download

3. maka terpaparlah satu laman adf.ly macam gambar dibawah


Tunggu 5 saat akan paparan akan jadi macam ni


ok.. klik SKIP AD

maka keluar lah web download tu


langkah terakhir... klik start download.. selesai


Selamat Hari Raya... :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FeedBurner FeedCount

Followers

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Subscribe Now: poweredby

Powered by FeedBurner