Taip Bahan Carian

iklan adnow

loading...

Tudung Kanak-Kanak

Tudung kanak-kanak
............................................................

Isnin, 28 Februari 2011

Cara Unblock Facebook di Office

hehehe... sesetengah opis, dia org block facebook. :(
tapi sebenarnya ada cara untuk unblock facebook ni.. bagi sape-sape yang urgent perlu buka juga facebook. Boleh guna server-server dibawah ni... buka jer link. kalau keluar forbidden web tak pe, terus accept jer.. selamat mencuba

https://www.upload.facebook.com/

tak boleh juga? emmm try ni lak

https://www.vtunnel.com/

tak boleh juga? power betul la sistem security opis ko org.. :D

ok tak pe, try ni pula

1.masuk kat google then search "selamat datang ke facebook" klik enter
2.login id dan pwd anda kemudian akan keluar URL ini "https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1"
3.edit URL ni kpd:"https://www.beta.facebook.com/login.php?login_attempt=1"
4.log in id dan pwd anda...dan layarilah facebook mcm biasa

atau copy paste jer link ni https://www.beta.facebook.com/login.php?login_attempt=1

tak boleh juga?!!!


Pakai website proxy:
http://hidemyass.com/
Taip facebook URL dlm kotak tu & tekan ENTER.



tak pun guna link ni

http://unblockanything.com/

atau

http://www.vectroproxy.com/



Atau

try nie..
biasernyer http://www.facebook.com...
skrg korang tambah `s` kat http tue.. cth : https://www.facebook.com
tp setiap kali nak tukar page kat fb tue.. dier akan block balik, korang cume perlu tambah balik `s` yg kat http:// tue..

Update: rujuk entry unblock laman website yang disekat

Selamat mencuba...

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tetap xleh....

Tanpa Nama berkata...

kalau telah di block melalui modem/router still boleh ke??

Blogger berkata...

Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
Did you know you can get them ON AUTOPILOT & ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

Blogger berkata...

BlueHost is definitely one of the best hosting company with plans for any hosting requirements.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FeedBurner FeedCount

Pengikut

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Subscribe Now: poweredby

Powered by FeedBurner